Pirin Spring | ЗА ВОДАТА
15642
page-template-default,page,page-id-15642,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

 В „Пирин Спринг“ АД производството на Трапезна вода датира от средата на 2016 г. Водата води своето начало от регистриран и строго контролиран  воден източник.

Производството на трапезната ни вода представлява съвременен процес на деминерализация на натуралната минерална вода Пирин Спринг.

Използвания от нас метод за деминерализация- обратна осмоза, представлява физически процес на механично филтриране през специално адаптирани към минералния състав на водата Пирин Спринг полупропускливи мембрани, позволяващ по естествен начин регулирането на минералния състав на водата. В резултат на това, успяхме да постигнем  стабилни показатели и много нисък минерален състав на трапезната ни вода (<50 mg/L).

Натуралната минерална вода Пирин Спринг, от която произвеждаме трапезна вода, се явява и основен гарант за естествената чистота на трапезната ни вода. Поради това не се налага нашата трапезна вода да бъде озонирана или подлагана на каквито и да било други химически обработки.