Pirin Spring | ЗА НАС
15335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15335,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Компанията

„Пирин Спринг“ АД е акционерно дружество с 100% частен капитал, основано през 2008 г. Понастоящем компанията притежава разрешения и сертификати за бутилиране на няколко разновидности вода :
– Натурална Минерална Вода с търговската марка „Пирин Спринг“;

– Трапезна Вода с много ниска минерализация.

 

Нашата трапезна вода е един модерен продукт, получен в резултат от специална деминерализация на минералната ни вода Пирин Спринг чрез използването на най-съвременните технологии за целта.

 

Добре обучени и мотивирани, сътрудниците ни с гордост идентифицират себе си с компанията и успешно се грижат за индивидуалното и добро обслужване на всеки един от нашите клиенти.

 

В “Пирин Спринг” АД имаме ясната визия, че успехите ни зависят от това дали и как изпълняваме поетите обещания и ангажименти към своите потребители, клиенти и самите себе си.

 

Проект: BG16RFOP002-2.023-0011-C01 „Технологично обновление и автоматизация“

Главна цел: „Повишаване на производствения капацитет и засилване на експортния потенциал в “Пирин Спринг” АД“

Начало на проекта: 10.05.2019 г.

Край на проекта: 10.03.2020 г.

Обща стойност на проекта: 212 135,76 лв.,  от които  европейско съфинансиране: 162 283,85         лв.,  национално съфинансиране: 28 638,33 лв.

Настоящият проект се изпълнява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие и от националния бюджет на Република България.

Нашата Мисия

Наша основна цел е да произведем и предложим на нашите потребители, природно чисти видове води, съхранявайки в процеса на бутилирането им уникалните им свойства и автентичен вкус.

 

Считаме за основно свое задължение да направим консумацията на всичките ни продукти едно неповторимо ободряващо удоволствие в съчетание с отлично обслужване, съобразено с желанията и потребностите нашите клиенти.

Политика по качество и безопасност

Фокусирането върху качеството в целия аспект от дейности на дружеството е наш стратегически избор и основна цел, изразяваща се в производството и реализацията на висококачествени продукти, в унисон с нарастващите  очаквания на нашите клиенти и крайни потребители.

 

Политиката по качеството и безопасността на фирма „Пирин Спринг” АД е подчинена на изискванията на международен стандарт за системи за управление на качеството и безопасността на храните – IFS Food, а както и в съответствие с принципите на НАССР системата за управление безопасността на хранителните продукти.

 

Виж целия текст

Предприятието

Водоналивното предприятие на фирма “Пирин Спринг” АД е построено в непосредствена близост до извора, от който се добива натуралната минерална вода Пирин Спринг. Модерното съвременно оборудване и съоръжения са надеждна гаранция за качество и позволяват бутилирането във всички традиционни за българския пазар разфасовки.

Предприятието се намира в местността „Теплика”, край село Баничан, на 6 км. северозападно от гр. Гоце Делчев.